Recensies

Hier onder een greep uit onze recensies. Wilt u ook een recensie van uw verblijf achterlaten? Neem dan contact ons op, wij waarderen uw mening enorm!

” Genoten van een week Hof van Lenthe. We hadden prachtig weer en dat heeft zeker positief bijgedragen, maar vooral het schitterende en kraakheldere appartement hebben deze vakantie tot een fijne belevenis gemaakt. Een aanrader! “

– Fam. Kusters

” In Hof van Lenthe is het heerlijk om te verblijven . Compleet ingericht appartement en super schoon met heerlijke bedden. Jan en Gera zijn vriendelijk en zeer behulpzaam. De omgeving is heel mooi om te fietsen en te wandelen. We willen hier graag weer eens naar terug ”

– Anja en Hessel

” Wat een fantastische appartementen en hartelijke ontvangst. Ik heb er de nacht voor onze bruiloft samen met mijn moeder, zus en een aantal vriendinnen geslapen. Mijn aanstaande heeft mij ‘s ochtends bij Hof van Lenthe opgehaald. Een prachtlocatie! Dankzij Jan en Gera is onze bruiloft perfect begonnen (en afgesloten de dag erna). Heel erg bedankt daarvoor! Niks op aan te merken, brandschoon en alles kon geregeld worden. Zeker een aanrader. Wij komen in ieder geval nog een keer terug! ”

– Andrea Jansink

” Wij kwamen voor de rust en die hebben we zeker gevonden. Prachtige omgeving en een heerlijk luxe appartement met mooie oude elementen. Zoals de draagbalk in de douche. Genieten! ”

– Lydia & Bastiaan

” Een fantastisch appartement, veel ruimte, goede bedden en een fijne douche. Het beheerdersechtpaar Jan en Gera zoeken overal een oplossing voor. Voor iedereen aan te bevelen. ”

– Hans en Henny Tempelman

” We hebben genoten in het mooie appartement. Gastvrijheid was groot. Het huis is heel schoon en wijkt ook niets af van de foto’s op de website. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. We bevelen het appartement van harte aan voor mensen die van rust en de natuur houden. “

– Riet

“Geweldige mooie en rustige plek.”

” Hof van lenthe is een super mooie plek om er te vertoeven. Het is er rustig en het appartement is echt geweldig met alle luxe er op en aan. De mensen zijn heel vriendelijk en gezellig. En als er iets zou zijn staan ze voor je klaar. Het is zeker voor herhaling vatbaar en de omgeving is ook heel mooi veel gelegenheid om te fietsen hebben we dan ook zeker gedaan (215 km). En de restaurantjes in de buurt zijn ook aan te bevelen. “

 Ria en Jean Brauers

” Een heerlijke plek waar je in absolute privacy kunt genieten van een schitterend uitzicht. Jan en Gera hebben ons aller hartelijkst ontvangen. Wij komen graag een keer terug en raden deze plek absoluut aan. ”

 Monique Tromp uit Echteld.

” Mooie, rustige plek. Goed verzorgd appartement, ruim, netjes, van alle gemakken voorzien. Buitenterras met mooi uitzicht op landerijen. Erg interessant voor rustzoekers, wandelaars en fietsers. ”

 Bouwmans/Eevers uit Deurne, Nederland

Alsof je in een schilderij stapt zoooo mooi! Geweldig aardige mensen. Top!! 

 W.J Lenten Kok uit Grootebroek, Nederland
 

Beste Jan en Gera,


 
Dank voor de fantastische dagen in jullie bijzondere appartementen.
Wij zijn veel gewend, maar zowel de appartementen, jullie gastvrijheid
alsmede de mooie omgeving heeft ons zeer verrast. Zelden hebben wij
op ons vakantie adres zo’n mooie fietstochten gemaakt. Wij stellen deze
graag ter beschikking zodat ook jullie toekomstige gasten hiervan kunnen
genieten.
 
Een warme groet.
Harrie en Franca Bouwmans Best
Theo en Annie Naus Deurne.